Ga naar content

Verkoopwagens

Maatwerk verkoopwagen

Hoe ziet uw gedroomde verkoopwagen eruit? BK Market Trailers ontwerpt en bouwt ‘m voor u. Dat doen we volledig op maat naar úw specifieke wensen en eisen. Voor food én non-food.

Occasions op voorraad

Een verkoopwagen is best een investering. Is deze investering een probleem? Geen probleem, dan is een occasion misschien een goede oplossing. Het begint allemaal met ambitie. Wij kopen regelmatig een gebruikte marktwagen in, klaar voor gebruik door een andere gedreven ondernemer.

Een verkoopwagen huren

Wilt u een nieuwe plek op de markt uitproberen? Met een huurwagen van BK Market Trailers maakt u direct een goede indruk. We verhuren onze verkoopwagens ook aan ondernemers die tijdelijk niet kunnen beschikken over hun eigen wagen. En aan ondernemers die bij ons een nieuwe verkoopwagen laten bouwen en tot aan de oplevering tijdelijk een wagen nodig hebben.

Nieuwe of tweedehands verkoopwagen

Een nieuwe verkoopwagen schaft u natuurlijk niet zomaar aan. Bij BK Market Trailers weten we als geen ander waar een goede verkoopwagen aan moet voldoen, voor food én non-food artikelen. U koopt eenvoudig een topkwaliteit occasion voor een voordelige prijs, of u stelt zelf uw nieuwe verkoopwagen samen, met behulp van ons ontwerpteam. De wagen wordt dan volledig in eigen beheer gebouwd, waarna u met een marktwagen wegrijdt die voldoet aan uw persoonlijke eisen en wensen. Wij denken altijd met u mee, zodat u de marktwagen aanschaft die nu én in de toekomst het beste bij u past. 

Op maat gemaakte verkoopwagen

Om uw waar goed te kunnen verkopen dient uw bedrijf op te vallen en moet u veilig kunnen werken. Voor elke ondernemer hoort daar een andere marktwagen bij. Wij kijken samen met u naar uw onderneming en de wagen die daarbij past. Ons ontwerpteam maakt na een eerste kennismaking een schets, waarbij de hele wagen op maat gemaakt wordt: van chassis tot apparatuur, van indeling tot het dak en de vormgeving aan de buitenzijde. Als deze aan uw wensen voldoet maken wij een 3D-schets en starten wij met de bouw van uw eigen verkoopwagen.

Zelfrijdende verkoopwagen

Met een zelfrijdende verkoopwagen bent u uiterst flexibel. U heeft alles bij de hand in één compacte verkoopwagen. Heeft u een nieuwe zelfrijdende verkoopwagen nodig? Dan bent u bij BK Market Trailers aan het juiste adres. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid hun ideale verkoopwagen geheel naar eigen wens samen te stellen. Onze experts adviseren over de juiste indeling, gebruik van apparatuur en de vormgeving van de zelfrijdende marktwagen. Daarbij kijken we altijd wat goed is voor u en uw bedrijf, nu en later. Vervolgens wordt de wagen bij BK Market Trailers gebouwd, in de gecertificeerde werkplaats.

Voor iedere ondernemer

Als u snel wilt wegrijden in een verkoopwagen, kunt u bij ons ook huren .Of u maakt een keuze uit onze selectie occasions. Wij kunnen dan dezelfde dag de sleutel nog overhandigen. Vragen? Of wilt u langskomen? Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak!