Ga naar content

Maatwerk verkoopwagens

De verkoopwagen van uw dromen

Hoe ziet uw gedroomde verkoopwagen eruit? BK Market Trailers ontwerpt en bouwt dé gedroomde verkoopwagen voor u. Dat doen we volledig op maat naar úw specifieke wensen en eisen. Voor food én non-food. Onze verkoopwagens op maat zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en efficiënt.

Welke eisen stelt u?

Bij het ontwerpen en bouwen van een verkoopwagen komt veel kijken. Om te beginnen het onderstel en de opbouw. Daarna de indeling, inrichting en afwerking. En niet te vergeten de apparatuur, de koelingen en de verlichting. En welke werkhoogte heeft u in gedachten? We adviseren u er graag over, met kennis van uw branche en op basis van bijna 40 jaar ervaring. Wij denken volledig met u mee: van eerste schets tot aan het moment dat u de sleutel in ontvangst neemt. Zelfs een zelfrijdende verkoopwagen is mogelijk.

Ontwerp en uitwerking

In een persoonlijk gesprek horen we graag meer over uw wensen en eisen als ondernemer. Wat is uw branche? Met hoeveel mensen werkt u, nu en in de toekomst? Wat zijn uw ideeën over de inrichting en de uitstraling? Op basis van dit gesprek maken we een eerste ontwerp. Bent u enthousiast? Dan maken we veelal een uitgewerkt 3D-ontwerp. Dit geeft u een realistisch beeld van uw nieuwe verkoopwagen.

Bestand tegen intensief gebruik en vervoer

Zo vullen we het ontwerp steeds verder in, met kasten, vitrines, werkbanken en koof. Met (koel)techniek en verlichting. We adviseren u over materialen en kleuren. Belangrijk is ook dat uw verkoopwagen is bestand tegen intensief gebruik en tegen de trillingen die vrijkomen tijdens het rijden.

Onze maatwerk verkoopwagens worden op maat gemaakt voor diverse branches. Zo kunnen wij een verkoopwagen ontwerpen en bouwen voor bijvoorbeeld, ijswagens, kaaswagens, snackwagens en nog veel meer. Of u nu een verkoopwagen nodig heeft voor een evenement, markt of voor uw dagelijkse verkoopactiviteiten, wij maken voor u een verkoopwagen op maat die aan al uw eisen en wensen voldoet.

40 jaar ervaring

Al bijna 40 jaar ontwikkelt BK Market Trailers verkoopwagens op maat. Dat doen we in onze eigen engineering- en productieafdeling in Barneveld. Onze monteurs, technici en elektrotechnici hebben zich volledig gespecialiseerd in het bouwen van verkoopwagens. Klanten uit binnen- en buitenland profiteren hiervan. We leveren ook modulair opgebouwde verkoopwagens en occasions, inclusief financiering.

Benieuwd naar onze afgeleverde
maatwerk verkoopwagens?

Bekijk ze hier

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Maak vrijblijvende afspraak